Voordeuren

Een nieuwe voordeur die bij jóuw huis of appartement past. Die is er! Bij een kunststof voordeur en houten voordeur zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden en verschillende stijlen. Een kunststof voordeur met kozijn biedt veel voordelen, net als voordeuren van hout, hardhout of eiken. Jouw nieuwe voordeur is er in de stijl die jíj wilt: van landelijk, klassiek tot modern. Daarnaast zijn er verschillende stijlen kozijnen, heb je keuze uit een voordeur met glas of zonder glas, en keuze uit een nieuwe voordeur met rooster of brievenbus.

Bij ons koop je eenvoudig een zwarte, witte of kleurrijke buitendeur. Natuurlijk kan je jouw houten voordeur ook zelf in jouw gewenste kleur schilderen! Voor welk materiaal je ook gaat; jij bepaalt hoe jouw voordeur met kozijnen, glas of roosters eruitziet. Je kan er ook voor kiezen om een luifel (ofwel afdak) boven je klassieke, moderne of landelijke voordeur te plaatsen, die jou beschermt tegen regen.

Kunststof of houten voordeur kopen? Wat is het verschil?

Kunststof voordeuren met kozijn zijn erg populair, omdat ze minder onderhoud nodig hebben en langer meegaan. Hoewel de prijs hoger kan liggen, staan daar ook goede voordelen tegenover. Houten voordeuren zijn er in veel verschillende stijlen; met of zonder kozijn, glas en roosters. Houten voordeuren vergen echter wel meer onderhoud, omdat ze regelmatig behandeld moeten worden om weersbestendig en in goede conditie te blijven.

    Top